Iepure cu legume la cuptor.
· 3 pulpe de iepure
·
1 ardei kalifornia rosu
·
1 bucata de praz
·
1 ceapa rosie
·
1 morcov mai
mare
·
3-4 cartofi
·
300 gr. broccoli
·
1 lingura vegeta
·
putina sare
·
2 foi de dafin
·
1 lingurita rasa rozmarin,
·
1 lingurita rasa boia dulce,
·
1 lingurita rasa piper,
·
1 lingurita cu virf ganulat de usturoi
·
1 dl ulei
·
putin vin rosu
cine foloseste.
Mod de preparare
-Spalam
bine pulpele de iepure,,, facem o marinada din vegeta, sare,,boia dulce, rozmarin , piper ,
granulat de usturoi, foi de dafin, ulei, si frecam bine pulpele cu aceasta
marinada, apoi ,ceapa o taiem solzisori,ardeiul bucati mai mari , prazul betisoare,morcovul
bucati mai mari .
-Intr-un vas termorezistent asezam legumele taiate, presaram putin ulei , vegeta si putina sare, peste legume asezam pulpele de iepure cu marinada cu tot, stropim cu putin vin,punem o cescuta de apa,{ 200 ml } acoperim cu capacul si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si condimentati cu putina vegetas si piper negru , dupa care introducem din nou la cuptor,,, dupa alte 10 minute adaugam si broccoli si mai lasam alte 8-10 minute la cuptor, dupa care scoatem si servim calde .
-Intr-un vas termorezistent asezam legumele taiate, presaram putin ulei , vegeta si putina sare, peste legume asezam pulpele de iepure cu marinada cu tot, stropim cu putin vin,punem o cescuta de apa,{ 200 ml } acoperim cu capacul si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si condimentati cu putina vegetas si piper negru , dupa care introducem din nou la cuptor,,, dupa alte 10 minute adaugam si broccoli si mai lasam alte 8-10 minute la cuptor, dupa care scoatem si servim calde .
Comentarii
Trimiteți un comentariu