Iepure cu legume la cuptor.


                                                       

                                                         Iepure cu legume la cuptor.                                   
·        3 pulpe de iepure
·         1 ardei kalifornia  rosu
·         1 bucata de praz
·         ceapa rosie
·         morcov mai mare
·         3-4 cartofi
·         300 gr. broccoli
·         1 lingura vegeta
·         putina sare
·         2 foi de dafin
·         1 lingurita rasa rozmarin,
·         1 lingurita rasa boia dulce,
·         1 lingurita rasa piper,
·         1 lingurita cu virf ganulat de usturoi
·         1 dl ulei
·         putin vin rosu cine foloseste.
Mod de preparare
                                      -Spalam bine pulpele de iepure,,, facem o marinada din  vegeta, sare,,boia dulce, rozmarin , piper , granulat de usturoi, foi de dafin, ulei, si frecam bine pulpele cu aceasta marinada, apoi ,ceapa o taiem solzisori,ardeiul bucati mai mari , prazul betisoare,morcovul bucati mai mari .
                -Intr-un vas termorezistent asezam legumele taiate, presaram putin ulei , vegeta si putina sare, peste legume asezam pulpele de iepure  cu marinada cu tot, stropim cu putin vin,punem o cescuta de apa,{ 200 ml } acoperim cu capacul si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si condimentati cu putina vegetas si piper negru , dupa care introducem din nou la cuptor,,, dupa alte 10 minute  adaugam si broccoli si mai lasam alte 8-10 minute la cuptor, dupa care scoatem si servim calde .


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Savarine de cofetarie facute acasa.

Aripioare de pui cu usturoi.

Crochete din carne.