Tort aperitiv.


                                                              
Tort aperitiv.

salata:
·         300 gr. cartofi fierti
·         200 gr. castraveti murati
·         300 gr. zarzavat fiert in supa de pui
·         200 gr. carnea fiarta din supa de pui
·         200 gr. mazare boabe fiarta
·         200 gr. gogosar  in otet
·         250 gr. maioneza de casa

pentru ornat:
·         cateva boabe de mazare din conserva
·         albus de ou fiert, ras, sau fiecare dupa preferinta si fantezie.

MOD DE PREPARARE
Pe un platou se asaza un inel de la o tava detasabila de tort cu diametrul de 18 cm, la baza inelului de tort taiem un cerc din hartie de copt care o punem sub inelul de tort  in interior.

Cartofii fierti se taie cubulete , se condimenteaza dupa gust si preferinta apoi se invartesc in majoineza  si se asaza in forma de tort pe platou, se niveleaza frumos, apoi se adauga castravetii  murati  taiati marunt, care vin inveliti cu un strat subtire de maioneza. Se pun morcovii taiati marunt, apoi iar maioneza. Se pune carnea de pui taiat marunt, apoi iar maioneza. Se pun boabele de mazare, un strat de maioneza, iar la final se adauga gogosarul taiat marunt. Se orneaza salata cu cateva boabe de mazare si cu albus de ou fiert si ras, sau fiecare dupa fantezie si preferinta , se da la frigider timp de cateva ore dupa care se scoate forma de tort si se serveste dupa preferint,a
       mentiuni: tortul se poate combina cu tot felul de zarzavaturi fierte , puse tot as ain straturi cu maioneza fiecare dupa preferinta si gust cum vedeti si in imaginile atasate retetei.

                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Savarine de cofetarie facute acasa.

Aripioare de pui cu usturoi.

Crochete din carne.